28 september 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

De derde editie van het internationaal concours CSI Salland in Mariënheem komt met een primeur. Op donderdag 2 oktober wordt voor de eerste keer ‘Salland Samen’ georganiseerd, een nieuw en innovatief initiatief die ondernemend en bestuurlijk Salland bindt met de internationale springsport.

Salland Samen creëert draagvlak bij het bedrijfsleven en besturen in de regio en zorgt daarmee voor continuïteit voor CSI Salland in de toekomst. Inmiddels hebben al zo’n 70 bedrijven zich aangemeld voor Salland Samen. De gasten worden om 19.00 uur op de VIP ontvangen en welkom geheten door CSI Salland voorzitter Jeroen Bakker, waarna CSI Salland ambassadrice Dominique Roelofsen het parcours verkent en uitleg geeft. De aanwezige bedrijven worden aan een ruiter gekoppeld uit de 1.40m Zware Tour rubriek, die om 20.00 uur van start gaat. Winnaar op de VIP is het bedrijf dat gekoppeld is aan de winnende ruiter.

“Een nieuw, innoverend concept”, vertelt Mariska Honingh namens organisatiebureau EQI. “We willen een platform bieden voor ondernemers uit Salland en hen de gelegenheid geven om te netwerken tijdens het evenement. Door deze structuur creëren we interactie tussen sport en business. Iemand die niks van de paardensport heeft, krijgt uitleg wat we aan het doen zijn en waarom het spelletje zo ingewikkeld is. De omroeper zorgt dat de bedrijven genoemd worden en na afloop maken we een terugblikmagazine van de avond.”

CSI Salland, dat van donderdag tot en met zondag plaatsvindt, staat in het teken van topsport, maar er zijn ook spectaculaire shows, mooie stands, feestavonden en culinaire verrassingen. En dat alles in een sfeer van Sallandse gastvrijheid. De entree is alle dagen gratis.

www.csisalland.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *