13 september 2014

Door:

Categorieën: Veilingen

De filmploeg van NH Leeft op RTV NH komt dinsdag 16 september naar Ermelo voor een live-uitzending van 18 minuten over de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag. Normaal gesproken worden de reportages alleen in Noord-Holland gemaakt, maar voor de NVP wordt een uitzondering gemaakt.

De Nationale Veulenveiling Prinsjesdag is van oorsprong een Noord-Hollandse veiling en daar zal onder meer Herman Verhagen uit Schoorl over vertellen. Verhagen was zo’n vijftien jaar voorzitter van de NVP en droeg dit jaar de scepter over aan de Utrechtse makelaar en springpaardenfokker Arjan van der Waaij uit Eemnes.

De opnames starten om 14.00 uur. De filmploeg zal een kijkje in de stallen en in de ring nemen, maar ook Noord-Hollandse paardenfokkers en het bestuur aan het woord laten.

De NVP begint om 12.30 uur met de presentatie van de dressuurveulens, gevolgd door de veiling om 14.00 uur. De springveulens, die vanaf 16.00 uur te bekijken zijn, worden vanaf 18.30 uur geveild.

www.rtvnh.nl / www.veulenveilingprinsjesdag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *