5 juni 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur

Zojuist heeft Rosalie Bos de NEXUS GELRE PRIJS voor junioren op een zeer regenachtig Outdoor Gelderland in Arnhem op haar nam geschreven. Met de expressieve Bolita (v. Uptown) noteerde ze 71,04%.

Met de 1e plaats heeft Rosalie Bos een les Working Equitation van Greetje Hakvoort gewonnen, waarbij de dressuurmatige basis en samenwerking met het paard op de proef worden gesteld. De juryleden van deze observatiewedstrijd voor het EK waren het niet geheel met elkaar eens. Bij Bos was een verschil van 7% in de waardering van haar proeven, waarbij twee juryleden haar als eerste plaatste, maar het jurylid bij H, zag er niet meer in dan de vijfde plaats.

Jeanine Nekeman eindigde na een sterke rit rit als tweede met Vlingh (v. Flemmingh) met 70,41% en ook bij haar waren de juryleden het niet eens over haar plaatsing.De gedeelde derde plaats met 69,64% was voor Jasmien de Koeyer met TC Take it Easy (v. Florestan) en Lisanne Zoutendijk met Kostendrukkers Ringo Star (v. Riccione).Bekijk hier alle uitslagen.Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *