6 juni 2014

Door:

Vanochtend is de eerste rubriek, de Eisma Horses Media Prijs van het international CSI 1* gestart. Met een strak blauwe lucht aan de horizon en een heerlijke tempratuur is de  internationale sport op Outdoor Gelderland officieel van start gegaan. Met 53 combinaties aan de start wisten uiteindelijk 20 combinaties foutloos te blijven. Uiteindelijk was het de Nederlandse ruiter Robert Vos met zijn paard Wakiekie (Amino x Goodwill) die de snelste tijd van 57.92 seconden noteerde en de Eisma Horses Media Prijs op zijn naam mocht schrijven.

Op de tweede plaats is geindigd Lisa Borgers (NED) met Athina van Schuttershof (Cristo x Nabab de Reve) in een tijd van 58.31 seconden. De derde plaats is voor Joseph Davison (GBR) met Frederick VII ( v. Randi)met een tijd van 59.91 seconden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *