5 juni 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Met ruim 4% verschil heeft Lisanne Zoutendijk met haar pony Champ of Class (v. Champion de Luxe) de observatiewedstrijd dressuur voor de pony’s gewonnen. Met een topscore van maar liefst 75.08% heeft ze de overige combinaties ver achter zich gelaten en wist ze de POORTERS PRIJS op haar naam te schrijven. Ook voor Lisanne Zoutendijk is er een extra prijs  beschikbaar gesteld door de Human & Horse Academy. De extra prijs is een les Working Equitiation, gegeven door Greetje Hakvoort. Bij Working Equitation wordt er gericht op de dressuurmatige basis en wordt de samenwerking tussen paard en ruiter op de proef gesteld.

 Als tweede is geëindigd met een geweldige score van 70.59%, Demy Kurstjes met Kingsley Ciske (v. Composer Van De Beekerheide).  De derde plaats is voor Febe van Zwambacht met haar pony Fs Coco Jambo (v. Fs Champion De Luxe) met een score van 70.34%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *