8 juni 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

De eerste rubriek op de zondag ochtend van Outdoor Gelderland, de HARRY’S HORSE PRIJS is gewonnen door de Nederlandse ruiter Leon Thijssen. Met startnummer 46 van de totaal 58 deelnemende combinaties wist Leon een tijd neer te zetten van 31.06 seconden waar hij de rest mee voor bleef. Met de acht jarige Bulavsco (Verdi x Corland) schrijft hij de overwinning op zijn naam. Maar niet alleen met Bulavsco heeft Leon Thijssen gescoord. Ook de zesde plaats is toegekend aan Thijssen en wel met het paard Be Gentle (Ticallux Verte x Gentleman).

De tweede plaats van de Harry’s Horse Prijs is overmeesterd door Robert Vos (NED), die met zijn Wakiekie (Animo x Goodwill) Robert heeft weer laten zien dat hij en zijn Wakiekie in vorm zijn, helaas slechts 0.3 seconden langzamer en goed voor een tweede plaats.  De derde plaats is voor de Australische amazone Evi Buller met haar paard Yalambi´s Chiquita (v. Chin Chin), met een tijd van 31.58 seconden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *