6 juni 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

In de ambiance van een fantastische avondzon is de eerste internationale dressuurrubriek de Prix St. Georges gereden. Met in totaal 13 combinaties aan start gaf deze rubriek een prachtig avondprogramma op de vrijdag van Outdoor Gelderland.

Hans Peter Minderhoud reed een sterke proef  die uiteindelijk de punten heeft geleverd voor de overwinning van de INTERFLOOR PRIJS. Hij verliet de ring met maar liefst 73.84% op Zanardi (Rubels x Avignon).

Op de tweede plaats, met werkelijk een minimaal verschil (73.42%) finishte Diederik van Silfhout met Anoraline (Samba Hit I x Amiral), de halfzus van de KWPN Grand Prix-dressuurhengst Scandic. Derde werd de Duitse amazone Stefanie Wolf met Amazing Comeback VZH  (Negro x Krack C) met een score van 70.26.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *