4 juni 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Geen categorie

HENRIK WORST WINT OPENINGSRUBRIEK OUTDOOR GELDERLAND

Niet meer weg te denken uit het programma van Outdoor Gelderland is de finale om de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee. Tijdens kwalificatiewedstrijden in de klasse L, M, Z-springen en de Z2-dressuur hebben veel ruiters de afgelopen weken gestreden om een plek in de finale te bemachtigen.

Henrik Worst en zijn Powerhorse Lantessa (v. Landgold) mochten zich vandaag als eerste opstellen in de finale om de klasse L. Dat iedereen in topvorm verkeerde was zichtbaar, maar liefst 23 combinaties bleven foutloos en mochten door naar de barrage. Meer dan een seconde verschil zat er tussen de winnaar en de nummer 2, Giovanni Romano die in de tijd van 32,73 eindigde met Doby (v. Vainqueur). Chantal Leusink met Edeling (v. Zento) kon als derde aansluiten in een tijd van 32,82 seconden.

Donderdag 5 juni zal de strijd verdergaan in de finale van de klasse Z, gevolgd door de finale van de Z2-dressuur op zaterdag. Maandag 9 juni staat de finale van de klasse M op het programma.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *