6 juni 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur

Op het laatste moment heeft Edward Gal nog een paardenwissel doorgevoerd. Hij heeft zich niet ingecheckt met Interfloor Next One, maar met de Nederlands kampioen Glock’s Voice die vorig jaar de relevatie was op Outdoor Gelderland. De KWPN-goedgekeurde hengst won in 2013 beide Grand Prix-dressuurrubrieken, waarna Gal’s ponsor Glock al snel tot aankoop overging en dit dressuurtalent voor de Nederlandse sport behield.

Glock’s Voice doorbrakt vorig jaar in de kür op Nationaal Sportcentrum Papendal de tachtigprocentbarrière met 81,225% en maakte veel los in het hippisch wereldje. De gitzwarte parel, afstammend van de Duitse tophengst De Niro, komt morgen aan de start in de Ing. Gaston Glock Prijs die om 17.50 uur begint.

In diezelfde rubriek maakt Adelinde Cornelissen haar comeback na een winterstop met haar wereldberoemde Jerich Parzival (v. Jazz). Eveneens om in de gaten te houden is de KWPN-goedgekeurde hengst NH Arlando (v. Paddox). Met zijn negen jaar nog piepjong, maar al tot veel in staat met Diederik van Silfhout.

Auteur: Wendy Scholten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *