8 juni 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Na al zeven combinaties plaatste de Nederlandse ruiter Jur Vrieling met zijn Tum- Tum ( v. Haarlem x Contango)  een fantastische snelle tijd in het parcours van de DroomParken Prijs 1.35m  met een tijd van 53.81 seconden. Veel combinaties probeerde deze tijd te verbeteren maar het was de Egyptische ruiter Karim El Zoghby met zijn merrie Symphonie de Fantelle (Allegreto x Super De Bourriere) die als 24e aan de start verscheen en een tijd reed van 53.01 seconden, die slechts een fractie sneller was maar niet meer te verbeteren was door de volgende combinaties.

Op de derde plaats is geëindigd afkomstig uit de USA, Lauren Hester met de 11-jarige Wender (Hors la Loi II x Ajonc d´Etenclin) met een tijd van 56.32 seconden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *