5 juni 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Tijdens de para dressuur trophy, waar 7 combinaties uit vier verschillende grades streden om de overwinning was het Demi Vermeulen met Vaness (v. Onze Fons) die de eerste prijs op haar naam mocht schrijven. Met een fantastische score van 78.58% heeft zij een geweldig resultaat neergezet in de piste van Outdoor Gelderland en liet zij wederom zien wat voor een ijzersterk team zij samen met haar paard vormt.

Op de tweede plaats is geëindigd na een geweldige rit, Frank Hosmar met zijn paard Alphaville NOP (v. Sandreo) met een score van 76.75%. De derde plaats is voor Annemarieke Roling-Nobel met haar Ricochet (v.Flemmingh) met een score van 73.08%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *