6 juni 2014

Door:

Met het geweldige weer vandaag op Outdoor Gelderland zijn de omstandigheden optimaal voor de internationale springsport op het sportcentrum Papendal. De tweede rubriek van vandaag, en de eerste rubriek voor de CSI 3* ruiters, de CCV PRIJS, is gewonnen door Bianca schoenmakers met haar vosruin Boss Hdh (Phin Phin x French Buffet).

Na een zeer nette eerste fase te hebben gereden mocht Bianca door naar de tweede fase waar zij een geweldige snelle tijd van 25.78 seconden noteerde en hiermee alle overige combinaties ruim voorbleef.

De tweede plaats is vastgelegd door Mischa  Everse-van de Kraats met Beau Rubertha R (Namelus R x Contender) in een tijd van 26.55 seconden. De derde plaats is in deze rubriek voor de Britse ruiter Samuel Hutton met zijn paard Sam de Bacon (v. Kashmir van´t Schuttershof) in een tijd van 26.98.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *