8 juni 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

 De laatste rubriek op zondag avond, de ANEMONE HORSE TRUCK PRIJS, waar parcoursbouwer Henk Linders Letterlijk de lat hoog legde voor de 62 deelnemende combinaties.  Met uiteindelijk maar 10 combinaties die door mogen naar de barrage was de spanning om snijden vanavond op Outdoor Gelderland. Het publiek leefde zich helemaal in en de spanning steeg bij iedere combinatie. Ook de sloot die dit jaar speciaal is aangelegd was opgenomen in de ANEMONE HORSE TRUCK PRIJS. Veel combinaties deden hun best maar uiteindelijk na een bloedstollende barrage waar het publiek letterlijk stil van werd, maar ook bij een foutloze ronde helemaal uit  zijn dak ging, was het de Britse ruiter Tim Gredley  met zijn 18- jarige Omelli (Burggraaf x Equador) die er met de prijzenpot vandoor ging. Een geweldige prestatie in een tijd van 34.30 seconden wist Tim de hoofdprijs op zijn naam te schrijven.

Slechts enkele tiende seconden langzamer is op de tweede plaats geëindigd, de Canadese amazone Tatiana  Dzavik met Delphine Dh (Triomphe de Muze x Capital) met een tijd van 34.78 seconden. De derde plaats is voor Mohamed Sadek (EGY) met Attila (Lupicor x Abantos) met een tijd van 36.66 seconden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *