2 april 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Alles weten over het internationaal concours Outdoor Gelderland en het liefst binnen handbereik? Er is nu een app te downloaden over het internationaal spring- en dressuurconcours in Arnhem. Het hippisch topsportevenement op Nationaal Sportcentrum Papendal vindt plaats van 4 tot en met 9 juni en mag rekenen op topruiters uit binnen- en buitenland. Bezoekers kunnen niet alleen van de paardensport genieten, maar ook van de uitgebreide Culifair en het gezellig promodorp met talrijke shops.

In de app zijn talrijke nieuwtjes over het evenement opgenomen, net als het programma, de deelnemers, informatie over tickets en de kids club. Dit alles wordt onder meer aangevuld met foto’s en video’s van het evenement. www.outdoorgelderland.nl

Klik hier voor de app in de Apple App store

Klik hier voor de app in de Google Play Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *