31 maart 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Vandaag is besloten de eerste internationale springwedstrijd op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo niet door te laten gaan. Het aantal inschrijvingen was slechts de helft van de door de organisatie geschatte 300 paarden. ‘Natuurlijk is het jammer om een wedstrijd te annuleren. Met name op die locatie en op die datum hadden we op veel enthousiasme van de deelnemers gerekend. Maar kennelijk is er vroeg in het voorjaar in de week voor het NK in Mierlo geen behoefte aan een dergelijke wedstrijd’, aldus organisator EQ International. Of de wedstrijd in 2015 wel doorgaat is nog onduidelijk. ‘Vooralsnog proberen we er eerst achter te komen wat de oorzaak is van het achterblijven van de inschrijvingen. Afhankelijk van de uitkomst beslissen we over de toekomst van Spring Edition Ermelo.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *