13 september 2013

Door:

Categorieën: Geen categorie, Veilingen

Dit jaar viert de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag haar twaalfde editie en die staat in het teken van vernieuwing. Nieuw is het programma, waarbij eerst de dressuurveulens geveild worden en later de springveulens. Nieuw zijn de Prinsjesdag veulenveiling app voor op de telefoon en de samenwerking met ClipMyHorse en Horsetelex, maar ook de accommodatie ziet er vernieuwend uit.

Op het KNHS centrum in Ermelo wordt er samen met het KWPN volop gebouwd aan het Nationaal Hippisch Centrum met een internationale uitstraling, waar de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag naadloos op aansluit. “In samenwerking met de KNHS zullen we alle zeilen bijzetten om het overbruggingsjaar naar het nieuwe centrum succesvol te laten verlopen”, vertelt Nataly van Eykel namens organisatiebureau EQ International.

Vandaag, vrijdag, worden de tribunes opgebouwd voor de veiling op dinsdag. Om 13.00 uur begint de presentatie van de dressuurveulens, gevolgd door de veiling door Hans Sinnige om 14.30 uur. Om 16.30 uur worden de springveulens gepresenteerd en begint de veiling om 19.00 uur.

Vanuit de hele wereld hebben gasten zich aangemeld. Wie bij de veulenveiling aanwezig wil zijn, is van harte welkom. De KNHS heeft haar catering met pizza’s, luxe koffie en rijkelijk belegde broodjes uitgebreid, zodat niets meer in de weg staat om de veiling van A tot Z te volgen.

www.veulenveilingprinsjesdag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *