16 september 2013

Door:

Categorieën: Dressuur, Springen, Veilingen

De Nationale Veulenveiling Prinsjesdag, die morgen dinsdag 17 september plaatsvindt in Ermelo, veilt twee dekkingen waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting DVB Foundation. Deze actieve club ondersteunt en begeleid ruiters met een handicap tot en met internationaal niveau.

Het gaat om dekkingen van de Grand Prix-springhengst Carambole (Cassini I x Caretino) en de dressuurhengst Sezuan (Zack x Don Schufro) of Floricello (Florencio x Dormello), beschikbaar gesteld door Jan Greve van De Watermolen in Haaksbergen en de Deense dressuurruiter Andreas Helgstrand.

De veulenveiling begint dinsdag om 13.00 uur met de presentatie van de dressuurveulens, gevolgd door de veiling om 14.30 uur. Om 16.30 uur komen de springveulens in de baan, waarna deze vanaf 19.00 uur verkocht worden.

Er is zeer veel belangstelling in de veilingveulens getoond. Met name de video’s van de dressuurveulens worden zeer veel bekeken op internet, zoals Imposant (v. Charmeur), Impress SVN (v. Totilas), Ippolito NL (v. Charmeur), Impresario Texel (v. Everdale), Idono Paulowna (v. Sir Donnerhall), Dutch de Niro (v. De Niro), Izack (Blue Hors Zack) en Incredible Heroic (v. Charmeur).

Tot de meest bekeken springveulens behoren I Fly (v. Big Star), Irish Coffee (v. Diamant de Semilly), Irida W (v. Cornado), Femme Belle (v. Toulon), Felicity Nema (v. Casall), Ismara Gomery (v. Mr. Blue) en In to Date (v. Baloubet du Rouet).

Meer informatie: www.veulenveilingprinsjesdag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *