2 juni 2013

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Outdoor Gelderland betekende een weekend vol mooie successen voor het Springpaarden Fonds Nederland. Utascha SFN (v. Lux) sprong werkelijk subliem in de Grote Prijs van Outdoor Gelderland, terwijl haar stalgenoot Zenith SFN (v. Rash) het een rubriek eerder fantastisch deed met Jeroen Dubbeldam.

In de lastige 1.45m Lodewijk Assurantiën Prijs met 80 deelnemers sprong Zenith SFN dubbel foutloos en werd zevende. Het verschil met de nummer één, Olivier Philippaerts en de Berlin-hengst Faustino de Tilli, was slechts 0,88 seconde! Tweede werd Guillaume Batillat, pupil van Jos Lansink, met Chanel van het Lambroeck (v. Cash).

Albert Zoer had zijn paarden de hele week al fantastisch aan het springen en won zondagochtend de 1.35m Anemone Horse Truck Prijs met Abra Kadabra (v. Vancouver). Mark Armstrong en Lavaletta II (v. Lavaletto) moesten nu na drie overwinningen op rij ‘genoegen nemen’ met een tweede prijs. Gelders talent Dennis van den Brink werd vierde op Ultra (v. Casall).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *