2 juni 2013

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Zondagmiddag is in het zonovergoten stadion de 1.40m Lodewijk Assurantiën Prijs verreden door 80 internationale ruiters. De winnaar van deze prijs was de Belg Olivier Philippaerts met Faustino de Tili (v. Berlin)

Maar liefst 21 ruiters mochten door een foutloze rit door naar de barrage. Het was erg spannend, omdat Olivier Philippaerts eindigde in de tijd van 31.02 sec en de volgende zeven combinaties waren vervolgens binnen die seconde geeindigd! Op de tweede plaats kwam de Fransman Guillaume Batillat met zijn Chanel van het Lambroeck (v. Cash) de derde plaats bemachtigde de Belgse Annelies Vorsselmans met Osaka (v. Clooney) en de beste Nederlander was Michel Hendrix met Eder van den Blauwaert (v. Kashmir van Schuttershof)

 Olivier Philippaerts met Faustino de Tili

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *