Nataly van Eykel

26 juni 2013

Door:

Categorieën: Achtergrond, Concoursen

De strijd om de Roelofsen Raalte Salland cup is afgelopen weekend van start gegaan. De eerste selectiewedstrijd is in Heeten verreden en hiermee zijn ook tevens de eerste vier ruiters die zich hebben geplaatst voor de finale bekend. Deze finale wordt verreden tijdens het internationale concours CSI Salland eerste week oktober.

In tegenstelling tot de klasse M/Z waar twee ruiters tweemaal het parcours foutloos wisten af te leggen, waren er in de klasse L veel meer foutloze combinaties. Manouk Reimert was met Winston (v. Padinus) in de snelle tijd van 40.28 sec. net iets sneller dan Jan Diepman met Verity die in 42.66 door de finish kwam. In de klasse M/Z die in handicap werd verreden waren Karin Seine met Zafira (v. Alcatraz) en  Jan Diepman met Carthino’s Boy (v. Carthino) de enige twee combinaties die het parcours tweemaal foutloos wisten af te leggen. Karin was met 52.88 seconden op de teller bijna ruim twee seconden sneller dan Jan met Carthino’s Boy die in 54.33 seconden het parcours heeft verreden.

Eén reactie op “EERSTE VIER FINALISTEN VOOR DE ROELOFSEN RAALTE SALLAND CUP BEKEND!”

  1. Hallo, dit is een reactie.
    Om een reactie te verwijderen, login en bekijk de berichtreacties. Je vindt daar de optie om reacties te bewerken of te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *