1 juni 2013

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Op zaterdagochtend zijn de eerste twee CSI3* rubrieken verreden in het prachtige springstadion van Nationaal Sportcentrum Papendal. De CCV Prijs werd gewonnen door Dennis van den Brink met Ultra (v. Casall) Winnaar van de Audi van Mossel prijs was voor de derde keer op rij de Brit Mark Armstrong met zijn merrie Lavaletta (v. Lavaletto)

Dennis van den Brink won met de merrie Ultra de 1.30m CVV Prijs met de merrie Ulta in de tijd van 45.37. Tweede werd Eric van der Vleuten met VDL Groep Zandorra (v. Zandor Z)  in de tijd van 46.38. De derde plaats was wederom voor een Nederlander Bart Bles met Babylotte (v. Dollar de Murier).

De twee fasen 1.35m Audi van Mossel Prijs werd gewonnen voor de enorm in vorm zijnde combinatie Mark Armstrong met zijn Lavaletta. De prijswinnaars zaten erg dicht op elkaar, Armstrong had een tijd van 31.45. De tweede plaats was voor de snelle Albert Zoer met Abra Kadabra (v. Vancouver) in de tijd van 31.56 en Wesley Heijdens werd derde met Ullrich (v. Indoctro) in de tijd van 31.61 sec.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *