31 mei 2013

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Vanmorgen en vanmiddag werden de prijzen uitgereikt in het zonnige stadion van Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem aan de internationale ruiters Jan Sprehe en Mark Armstrong.

Vanmorgen werd de 1.45m Outdoor Gelderland Prijs gewonnen door de Duitser Jan Sprehe met zijn 11 jarige hengst Cevin Costner (Chico’s Boy x Calvin) hij werd op de hielen gezeten door James Paterson – Robinson (AUS) met Zippit (Berlin x Zeus) De winnaar van gisteren Bart Bles (De Steeg) werd derde met zijn Wolisco DDH (Nolisco x Celano) vijfde in deze rubriek werd Dominique Roelofsen met Wladimir S (Numero Uno x Cash)

Aansluitend werd de Neptunus Prijs verreden, een groepen rubriek met een hoogte van 1.35m. De Engelsen waren in vorm, want net als gisteren was Mark Armstrong de overtuigende winnaar van de rubriek met zijn merrie Lavaletta II (Lavaletto x Ronald) tweede werd zijn landgenoot Samuel Hutton met Vonka A ( Darco x Fantastique) Wesley Heydens werd derde met zijn KWPN’er Ullrich (Indoctro x Corleone) Sjaak Sleiderink werd 6e met Athene Z en op de zevende plaats eindigde Bart Bles met Zelano DDH.

  (Winnaar Neptunus Prijs Mark Armstrong met Lavaletta II)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *