31 mei 2013

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur

In het zonnige stadion werd vrijdagavond door de beste zes combinaties van de Prix St. Georges van donderdag 30 mei de kür op muziek verreden. De beste van de avond met een harmonieus gereden en prachtige kür was wederom Hans Peter Minderhoud met zijn goedgekeurde hengst Glock’s Ziesto.

Met een percentage van 79.65 % waren de vijf juryleden het helemaal eens: Hans Peter Minderhoud met zijn geweldig bewegende hengst verdiende de overwinning. Tweede werd heel knap Geert Jan Raateland met Zorro (Jazz x Contango) met 72.75%. Op de derde plaats kwam de Brit Michael Eilberg met Woodlander Rockstar. Marlies van Baalen werd met haar Ratzinger (Ricardos x Rubirando) vierde met 72.20 %. Diederik van Silfhout werd vijfde met Anne Beth (Oscar x Corleone) 69.76 % en zesde Annemiek Vincourt met Kansas C (Krack C x Jazz)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *