30 mei 2013

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur, Springen

Donderdagmiddag won Abdel Said (EGY) de kwalificatie van de Grand Prix voor aanstaande zondag om 15.00 uur.  Hans Peter Minderhoud schreef met zijn goedgekeurde hengst Glock’s Ziesto de Prix St. Georges met maar liefst 75.05% in het internationale deelnemersveld op zijn naam.

Abdel Said schreef met een foutloze ronde en in de tijd van 59.68 de Audi Zenna Prijs 1.50m op zijn naam met Casper (Nabab de Reve x Codex) Tweede in de rubriek werd Olivier Philiphaerts (BEL) met Chamonix H en derde Tim Goedkamp – Goedeking (GER) met Quarts 7.

Hans Peter Minderhoud won de Interfloor Prijs met Glock’s Ziesto (Lancet x Clavecimbel)  “Hij liep super fijn en het is echt een geweldig paard” verteld de ruiter uit Harskamp enthousiast. Tweede in de rubriek werd op afstand Michael Eilberg (GBR) met Woodlander Rockstar 70.02% en derde Diederik van Silfhout met Anne Beth 68.71%.

 

Morgen vroeg beginnen we met de Outdoor Gelderland Prijs 1.45m direct op tijd om 8.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *