24 mei 2013

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

De FEI landenwedstrijd voor springruiters in Kopenhagen is vanmiddag gewonnen door het Nederlands team, waarvan maar liefst drie van de vier ruiters volgende week in actie verschijnen op Outdoor Gelderland in Arnhem.

In een stevig deelnemersveld wonnen Jur Vrieling uit Holwierde, Willem Greve uit Diepenheim, Hendrik-Jan Schuttert uit Stegeren en Suzanne Tepper uit Veendam de wedstrijd. Vrieling komt komend weekend in het Nederlands team aan de start in het Zwitserse Sankt-Gallen, maar de andere drie toppers nemen deel aan de topwedstrijden op Nationaal Sportcentrum Papendal. Daarvoor nemen ze hun beste paarden mee.

www.outdoorgelderland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *