30 mei 2013

Door:

Categorieën: Nieuws, Overige

Gisterenavond was een mooi moment voor DVB Foundation en de door hen gesteunde gehandicapten. Tijdens de vastgoedborrel is er door de participanten aan DVB Foundation een check aangeboden ter waarde van maar liefst 5.000 euro.

De foundation ondersteunt het paardrijden voor gehandicapten. Niet alleen om topsportprestaties te bereiken, maar ook om heerlijk te kunnen ontspannen en plezier te hebben op een paard. DVB Foundation wil graag iedere gehandicapte met een paardrijwens letterlijk in het zadel helpen.

Wederom een fantastisch bij elkaar gebracht resultaat, een mooi moment voor DVB Foundation en de door hen gesteunde gehandicapten. Dank aan allen!

\

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *