30 mei 2013

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

De eerste twee CSI3* rubrieken van donderdag 30 mei, hadden een groot en sterk deelnemersveld van respectievelijk 106 en 67 starts. De winnaar van de eerste 1.30m twee fasen rubriek van deze morgen, was de Britse Mark Armstrong en de 1.45m met winning round rubriek werd gewonnen door Bart Bles uit De Steeg.

Mark Armstrong met zijn Holsteiner merrie Lavaletta (Lavaletto x Ronald) won de Agenda Hippique Prijs, foutloos in de tijd van 22.43, tweede was de Nederlander Albert Zoer met Abra Kadabra (Vancouver x Calvados) foutloos in de tijd van 22.56. Op de derde plaats eindigde Wout Jan van der Schans met Annalita (Argentinus x Libero H) in de tijd van 22.71.

De winnaar van de Poorters Prijs was de Gelderse Bart Blas met de hengst van Dekstation de Havikerwaard Wolisco DDH (Nolisco x Celano H) Tweede werd de Amerikaanse Marilyn Little met de KWPN’er Venus (Tangelo van de Zuuthoeve x Julius) op de derde plaats eindigde Tom Brinkman met Lexington ( Andiamo x Dageraad)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *