22 april 2013

Door:

Categorieën: Springen, Veilingen

Het Nederlands kampioenschap springen werd zondag een daverende zege voor Gert-Jan Bruggink met PrimeVal Dejavu (v. Heartbreaker), nadat hij een dag eerder al de Grote Prijs van Mierlo won met PrimeVal What Exclusive (v. Indoctro). Tweemaal Twente dus, maar ook tweemaal Expo Talent Sale op het ereschavot! Beide paarden zijn in het verleden geselecteerd voor de Expo Talent Sale en geveild tijdens Indoor Twente.

Dirk Kat van Primeval en Alex Postma lieten in 2007 tijdens de veiling hun oog vallen op What Exclusive (Indoctro x Mermus, fokker B. Veeneman uit Beemte Broekland) en kochten de vierjarige fantastisch springende vos voor Gert-Jan Bruggink. Een jaar later kon Bruggink dankzij dit eigenarenduo supertalent Dejavu (Heartbreaker x G.Ramiro Z, fokker Jurgen Goethals) aan zijn stal toevoegen.

De selecteurs van de Expo Talent Sale, Jeroen Dubbeldam en Wim en Ben Schröder zijn verguld, met het succesvolle weekend. Opnieuw bewijst de springpaardenveiling zijn kracht: het vinden en aanbieden van jong talent met de potentie voor het allerhoogste werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *