1 december 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Na haar tweede prijs bij de pony’s op de openingsdag van Indoor Twente, won Lisa Nooren vandaag de zware tour bij de junioren. Ditmaal reed ze Zigo, een achtjarige ruin van Lupicor x Farn, waarmee ze in oktober nog de Grote Prijs van Chevenez in Zwitserland won.

Op meer dan twee seconden afstand in deze De Nieuwe Wereld Prijs op 1.35m hoogte volgde Dries Dekkers uit België met Buzzlines Tornado IV (v. Heartbreaker). Derde werd landgenote Evy Morssinkhof met Vega (v. Heartbreaker).

De Indoor Twente Prijs, de kleine tour voor junioren en young riders op 1.30 en 1.35m niveau, kwam vanmiddag op naam van de in Enschede succesvolle Sander Geerink met Robinson (v. Rubert R). Dennis van den Brink werd tweede van de 102 deelnemers met Ultra (v. Casall), gevolgd door de Oekraïnse amazone Alisa Danilova op Travano Z (v. Tornado). De Twentse amazone Kirsten Rikkert meldde zich hier als nummer vier op Sorrento (v. Kingston).

Klik hier voor alle uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *