4 december 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur

Net als in Deurne wist Charmeur (Florencio uit Trendy elite pref v.Jazz, fokker H. van Helvoirt uit Rosmalen) onder Emmelie Scholtens klasse M van de KNHS/KWPN GMB Hengstencompetitie naar zijn hand te zetten. Met een superscore van 90 punten stond hij daarmee vijf punten los van de nummer twee, Chippendale (Lord Leatherdale uit Ti Amo elite sport-dres v.Negro, fokker P. van Brandt) onder Severo Juardo Lopez.

“Charmeur liet een zeer goede proef zien en als de travers nog iets beter uit de verf was gekomen hadden we hem zelfs een 10 voor de draf kunnen geven. Charmeur valt op met zijn mooie houding, zeer goede beentechniek en dito gedragenheid”, sprak juryvoorzitter Toine Hoefs lovend over de expressieve voshengst, die met een uitstekende cijferlijst de overwinning opeiste.

Chippendale viel ook op met zijn goede gedragen galop en souplesse in draf. Hij bleef twee punten voor op de sterk galopperende Decor Cachet L (Jazz uit Jirondine keur pref prest v.Ferro, fokker J. Lamers uit Oss) onder Mirelle van Kemenade-Witlox.

Bron: KWPN / Indoor Twente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *