2 december 2012

Door:

Categorieën: Overige, Springen, Veilingen

Geheel in de traditie van de Expo Talent Sale om te beginnen met een veilingstuk voor een goed doel, staat de opening maandagavond 3 december tijdens Indoor Twente in het teken van 3FM Serious Request. Geveild wordt een Chef’s Table voor acht personen in het Glazen Huis, van Restaurant ‘t Lansink met chefkok Lars van Galen in de keuken.

Het bedrag dat het exclusieve tafelarrangement opbrengt, komt geheel ten goede aan 3FM Serious Request dat dit jaar aandacht vraag voor onnodige babysterfte wereldwijd. Het Glazen Huis staat dit jaar van 18 tot en met 24 december in Enschede, waar Indoor Twente zich nu afspeelt. Drie DJ’s zullen zes dagen lang, opgesloten in het Glazen Huis en zonder te eten, er alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp.

De hoogste bieder van het tafelarrangement kan rekenen op een avondvullende belevenis, maar krijgt ook een vermelding op de website www.glazenrestaurant.nl en een uiting op Social Media. Tevens wordt tijdens het diner de sponsor genoemd.

Binnen- en buitenlandse gasten van de Expo Talent Sale zijn maandag vanaf 14.30 uur welkom in de Go Planet Expohall in Enschede. Om 15.00 uur worden de veilingpaarden voor de laatste keer gepresenteerd, waarna om 19.30 uur de veiling van start gaat. Jeroen Dubbeldam en de broers Wim en Ben Schröder hebben zeer getalenteerde paarden weten te scouten en hebben mede daardoor goede hoop op een vlotte verkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *