9 december 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Het Open Twents Verenigingskampioenschap op Indoor Twente is zaterdagavond met vlag en wimpel gewonnen door het tweede team van de Berg en Dalruiters uit Losser. De beste tien van de 41 teams in de voorkwalificaties eerder deze week reden in de Go Planet Expohall hun finaleomloop, waarna de beste vier teams terugkwamen voor de barrage.

De Berg en Dalruiters gaven iedereen het nakijken met louter foutloze omlopen in de slotronde, zodat de vierde ruiter van hun ploeg, Emilia Kerimaa met Vita II (v. Carinjo,  al niet eens meer van start hoefde. Het team bestond verder uit Elike Morsink met Anouk (v. Den Bramel’s Baye), Carolien Teggeler met Christina (v. Corland) en Job Huttenhuis met Aha (v. Calvados).

Knap tweede, ondanks dat Roderick van den Engh de pech had uitgebeld te worden, werd team twee van RJV De Bögelscamp. De ‘kar’ werd getrokken worden door Pleun Steenbeeke op Jufferbeek’s Waterval (v. Larino), Susan Bevelsborg op Chopard (v. Vleut) en Jeanette Corbeek op Baluga (v. Landjonker).

Derde werd Team Orange Clover (Coen Kerbert, Ken Willemsen, Ellemijn Ensink en Don Willemsen), gevolgd door het eerste team van Zeven Buurtschappen uit Ambt-Delden (Kristel Brok, Anneke Smit, Peter Markslag en Joanne Wes).

Bron: Indoor Twente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *