9 november 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Het populaire oefenspringen tijdens het internationaal concours Hippisch Hengelo wordt dit jaar voortgezet tijdens Indoor Twente in Enschede. Er zijn dit jaar twee Twente Trainingsdagen: donderdagochtend 29 november en woensdagochtend 5 december.

Voor ruiters is dit een perfecte gelegenheid om met hun paarden te oefenen in een accommodatie met een internationale uitstraling. Je mag met elk paard twee parcoursen springen en in één van die proeven herstarten. Er wordt gebouwd van 1.10m tot en met 1.35m niveau.

De Twentse Trainingsdagen zijn opengesteld voor deelnemers die geklasseerd zijn (geweest) in de klasse 1.30m en hoger. Het inschrijfgeld per paard is 40 euro. Een paard mag een klasse hoger of lager starten dan het wedstrijdniveau waarop hij startgerechtigd is bij de KNHS.

Uiterste inschrijfdatum: 14 november 2012.

Let op: Vol = vol.

Klik hier voor het vraagprogramma en inschrijfformulier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *