3 november 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

WIERDEN – Lindy Stuivenberg met Zihowin, Nuri Dijks met Viasint, Angela ten Elshof met L Grafin II en Malou Oude Luttikhuis hebben zich vrijdag 2 november in Wierden tijdens het klassiek springen op tijd geplaatst voor de finale van de strijd om de Riwald Recycling-Auto Haarhuis Twente Cup. Ze werden in de wedstrijd voor de klasse Z en ZZ (in handicap) respectievelijk tweede, vierde, zevende en negende.

De nummers een, drie, vijf, zes en acht van vrijdagmiddag waren al na de eerste kwalificatiewedstrijd in Lonneker verzekerd van een plek in de eindstrijd, donderdag 7 december in de Go Planet Expo Hall tijdens Indoor Twente.

Gert-Jan Bruggink was met Zissoga de rapste in de rit tegen de klok, waarin eveneens uit de ZZ Lindy Stuivenberg als tweede tevoorschijn kwam. Remco Been schreef de klasse Z op zijn naam. Met Vida Loca was hij de snelste van dertien foutloze combinaties. Been werd met Vera ook nog eens derde. De tweede plaats was voor Nuri Dijks met Viasint. Vicky Helthuis met Chappeau en Angela ten Elshof met L Grafin werden vierde en vijfde. Omdat ook Leonie Jonkers zich al eerder plaatste, mag ook Malou Oude Luttikhuis zich opmaken voor de finale.

Bron: www.hippischtwente.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *