28 november 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur

Om 08.00 uur vanochtend reed de eerste dressuur amazone de piste van Indoor Twente binnen. De nationale dressuur staat weer op de kalender van Indoor Twente. In de klasse ZZ licht kwamen 22 combinaties aan de start. Jeanine Nekeman won de rubriek met haar paar Vlingh (Flemmingh) met een percentage van 65,86%, Vai Bruntink werd tweede met Pavo’s  Babushka en als derde mocht Rosalie Mol met haar paard Legend opstellen.

Aansluitend werd het ZZ Zwaar verreden hier deed Stoeterij Stouwehof uit Hasselt wederom goede zaken. Na een eerste plaats in het ZZ licht mocht Jeanine haar zusje, Denise in het ZZ zwaar als tweede opstellen met haar topper Ridderkerk STH. Yessin Rahmouni werd eerste met Van Crack STH, ook dit paard is in eigendom van Stoeterij Stouwehof. Derde is deze rubriek werd Carolien Reverdink met The Ritz R&B.

De complete start- en uitslagen kunt u vinden door op onderstaande link te klikken.

START- EN UITSLAGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *