29 november 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Tijdens de tweede dag van Indoor Twente kwamen de internationale springruiters aan de start en werden de eerste rondes van het open Twents Verenigingskampioenschap verreden. De Nederlandse ruiters en amazones lieten zich meteen van hun beste kant zien tijdens de internationale rubrieken. Maud Roosendaal won tijdens haar eerste internationale wedstrijd bij de paarden meteen de openingsproef, ze mocht zich samen met Frederique Lebon al eerste opstellen.  De tweede rubriek werd gewonnen door een zeer snelle Doron Kuipers.

’s avonds werd er gestreden om de punten in de eerste twee omlopen van het verenigingskampioenschap.

Klik voor alle uitslagen op onderstaande link:

START- EN UITSLAGEN

Maud Roosendaal met Sale Rose

Doron Kuipers met Laos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *