14 november 2012

Door:

Categorieën: Nieuws, Overige

Internationaal concours Indoor Twente en 3FM Serious Request slaan de handen ineen! De beroemde jaarlijkse actie krijgt van Indoor Twente een standruimte voor merchandise artikelen en een reclamebord tijdens het hippische evenement, dat in ruil daarvoor gepromoot wordt op de radio.

3FM Serious Request staat dit jaar in Enschede, waar Indoor Twente zich ook voor het eerst afspeelt. Drie DJ’s van 3FM, Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra, sluiten zich zes dagen op in een glazen studio, van 18 tot en met 24 december, en zullen er weer alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een stille ramp: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven.

Wereldwijd zijn er elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes als gevolg van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Onnodig dus. Het gaat om baby’s die binnen een maand na de geboorte of voor en tijdens de bevalling komen te overlijden. Het Rode Kruis kan helpen en wil met haar netwerk van miljoenen vrijwilligers de moeders en baby’s bereiken die dat het hardst nodig hebben.

www.indoortwente.nl

Bekijk ook:

www.facebook.com/enschede

www.enschede.nu/seriousrequest

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *