30 november 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

De meest succesvolle Nederlandse ponycombinatie vandaag tijdens Indoor Twente is het duo dat afgelopen juli een individuele zilveren medaille won op het EK voor pony’s. Lisa Nooren en Rock Dee Jay (v. Arko III) wonnen de tweede prijs in de openingsrubriek van de Big Tour. 

De overwinning in deze 1.25m ICNN Drachten Prijs ging naar Julie De Pelsmaeker uit België met Gavanie (v. Emminckhoven’s Diego).Michael Dufy uit Ierland finishte als derde met Gerco, voor de Nederlandse amazone Sophie Schoonwater op Sky (v. Cestanii of Orchid).

Winnaar in de 1.15m CSI Salland Prijs (Small Tour) was Maartje Verberckmoes uit België op Baussy Jones (v. Dow Jones Courcel). Voor Nederland pakte Lars Kersten de vierde prijs met de NRPS-gefokte ruin Excellent (v. El Beauty).

De Grand Prix voor pony’s, genaamd de Indoor Twente Prijs, wordt zondag om 15.45 uur verreden!

Klik hier voor alle startlijsten en uitslagen van Indoor Twente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *