29 november 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

De eerste rubriek voor junioren en young riders op Indoor Twente is vandaag, donderdag 29 november, gewonnen door de net 16 jaar geworden Maud Roosendaal uit Heelweg met haar super voorzichtig springende Sale Rose (v. Nolisco). Een fantastisch succes, zeker omdat dit haar eerste wedstrijd is bij de junioren. Met Popas (v. Topas) won ze de achtste prijs.

De gecombineerde rubriek op 1.30 en 1.35m niveau met 122 deelnemers werd verreden over een tweefasen parcours. De tweede prijs ging naar Frederique Lebon met Zorlando (v. Lando), gevolgd door het Noorse duo Johan-Sebastian Guliksen en Fromecs Acordia (v. Acorado). De gehele topvijf finishte tussen de 27 en de 28 seconden in de tweede fase. Daarmee werd Amke Bekhuis vierde en Thomas Arendsen Raedt vijfde.

Klik hier voor de uitslag

Auteur: Wendy Scholten namens EQ International 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *