29 november 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Doron Kuipers en Laos (v. Caos) zijn een duo om ernstig rekening mee te houden. De springruiter behoort tot de beste Young Riders van Nederland en zijn paard, in bezit van Sabrina van Rijswijk, heeft al menig wedstrijd met hem gewonnen. Zo ook vanavond (donderdag 29 november) tijdens Indoor Twente. Met ruim 2,5 seconden voorsprong wonnen ze de 1.40m rubriek (Big Tour) voor Young Riders.

Alsof het nog niet genoeg was pakte Doron bovendien de derde prijs mee met Ups-A-Daisy (v. Gentleman), in eigendom van Stal Everse. Sander Geerink drukte hem van de tweede plaats met Casper de Muze (v. Triomphe de Muze). De topvijf bestond uit Nederlandse combinaties. Vierde werd Glenn Knoester op Febo’s L’Argentina (v. Heartbreaker), vijfde was Kristian Houwen op Zoriana (v. Berlin). In totaal kwamen 37 deelnemers aan de start.

Klik hier voor de uitslag

Auteur: Wendy Scholten namens EQ International

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *