26 november 2012

Door:

Categorieën: Springen, Veilingen

Klanten uit binnen- en buitenland reizen af en aan op Stal De Sjiem en de BWG Stables. Het uitproberen van de veilingpaarden van de Expo Talent Sale is in volle gang. Selecteur Jeroen Dubbeldam heeft een goed voorgevoel over de veiling op maandag 3 december Indoor Twente in Enschede.

“Er is al veel interesse in de paarden geweest de afgelopen weken. De paarden springen lekker en alles gaat naar wens. Er zijn al meerdere trouwe klanten langs geweest en dat geeft een goed gevoel. Dat is een teken dat ze tevreden fijn en goed bediend zijn, anders komen ze niet elk jaar terug. Maar het goede is ook dat we veel nieuwe klanten hebben. Mensen die we nog nooit op de veiling hebben gehad. Er zijn er verschillende bij die zichzelf aangemeld hebben en daar zijn we heel blij mee”, vertelt Jeroen Dubbeldam.

De Expo Talent Sale vindt dit jaar voor het tiende jaar plaats en heeft al veel uitstekende referenties. Een hoog percentage van de verkochte paarden is uitgegroeid tot internationaal niveau of hebben jonge-paardenproeven gewonnen. De veilingtopper van vorig jaar was Colorado (Douglas x Lux) met 340.000 euro en ook dat paard gaat nog veel van zich laten horen. “Ik zag hem laatst in Saasveld met een ruiter van Stoeterij Sterrehof en hij sprong fantastisch”, is Jeroen Dubbeldam enthousiast.

Dit jaar worden er 23 jonge springpaarden geveild. Op maandag 3 december begint om 15.00 uur de presentatie van de veilingpaarden onder het zadel. Om 19.30 uur gaat de veiling van start.

Meer info: www.expotalentsale.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *