30 november 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

De Zeeuwse springruiter Doron Kuipers heeft twee zeges op rij geboekt tijdens de internationale jeugdwedstrijd op Indoor Twente. Gisteren begon hij met winst in de openingsrubriek voor young riders, vandaag stond hij opnieuw bovenaan met Laos, ditmaal in de 3FM Serious Request Prijs.

Doron Kuipers is daarmee zeer succesvol begonnen aan zijn eerste jaar bij de young riders. Einde zomer reed hij nog op het Europees kampioenschap voor junioren. Ook met zijn andere paard Up-a-Daisy doet Doron vooraan mee met een derde en tiende prijs. Sjaak Sleiderink, de nummer vijf van het EK voor junioren, won vanavond de tweede prijs in de springrubriek op 1.40m hoogte met Athene Z. Sander Geerink volgde als nummer drie op Casper de Muze, waarmee hij een dag eerder tweede was.

In de 1.35m Outdoor Gelderland Prijs (Small Tour) voor Young Riders gingen de eerste negen prijzen naar Nederlandse combinaties. Jesper Romp met Balouska (v. Uno) won, voor Frank Schuttert op Absalom (v. Indoctro) en Dennis van den Brink met Ultra (v. Casall).

Klik hier voor de uitslag van de 3FM Serious Request Prijs (1.40m voor Young Riders)

Klik hier voor de uitslag van de Outdoor Gelderland Prijs (1.35m voor Young Riders)

Doron Kuipers met Laos

Auteur: Wendy Scholten in opdracht van EQ International

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *