26 november 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur

Niemand minder dan dressuuramazone Adelinde Cornelissen en het paardenmagazine Bit organiseren een unieke talentendag. En die is bestemd voor jou! Op dinsdag 2 januari gaat Adelinde op zoek naar nieuw dressuurtalent. Het niveau van jou of je paard maakt niet uit, iedereen kan zich inschrijven. Adelinde kijkt naar jouw kwaliteiten als ruiter.

Hoe is de samenwerking tussen jou en je paard? Hoe reageer jij op signalen die je paard geeft? Hoe bouw jij je training op? En natuurlijk wat doe jij met de aanwijzingen van Adelinde Cornelissen?

Samen met je paard of pony verschijn je in de hoofdring op het internationale concoursterrein van ICNN Drachten. Dit alleen al is een geweldige kans om het gevoel van deelname aan een internationaal concours te ervaren.

Deze dag word je ook gecoacht door eco-coach Tjalling van den Berg. Want behalve het trainen van je paard vindt Adelinde de fitheid van de ruiter ook erg belangrijk. Hoe is het gesteld met jouw focus, fitheid en balans?

De acht ruiters die tijdens deze talentdag het hoogst scoren strijden zaterdagavond 5 januari in de finale tijdens het internationaal dressuurgala om de hoofdprijs, waarbij de winnaar onder andere een training met Adelinde Cornelissen wint, een reportage in Bit en een prijzenpakket.

Geef je op voor maandag 24 december via www.bittrainingsdagen.nl. Wees er snel bij, want VOL = VOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *