2 mei 2012

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur

De laatste editie van Hippisch Hengelo moest het doen zonder de Moorland Dressuurdag, maar daar komt verandering in. Het tot Indoor Twente omgedoopte hippisch evenement wordt dit jaar weer net zo compleet als eerder, dankzij sponsoring van Tjerko Jurgens van de Shining Star Stables uit Deurningen.

De Shining Star Stables Dressuurdag op woensdag 28 november biedt de nationale dressuurtop de gelegenheid om ZZ-licht tot en met Grand Prix te rijden in een internationale ambiance. “Wij, dressuurliefhebbers, vonden het ontzettend jammer dat de Moorland Dressuurdag wegviel. Hippisch Hengelo was één van de weinige evenementen dat alles had. Hengsten, dressuur, springen, mennen en tuigpaarden, maar door het wegvallen van de nationale dressuur was het programma niet meer zo compleet. We zagen nu de kans schoon om ons te verbinden met Indoor Twente en de dressuurdag weer terug te halen. We hopen dat er meer mensen bijkomen om dit initiatief financieel te ondersteunen, zodat ons budget ook in 2013 toelaat om te sponsoren”, vertelt Tjerko Jurgens.

Chris van Dam van EQ International is blij met de samenwerking. “Er zijn vandaag de dag niet veel nationale wedstrijden meer in dit soort accommodaties. Diverse topruiters hebben al gezegd dat ze blij zijn met de terugkomst van de nationale dressuur en graag willen komen rijden.”

Shining Star Stables is een nieuw hippisch trainingscentrum, gevestigd in Deurningen, dat de dressuursport in Twente wil stimuleren. De stal geeft onderdak aan dertig paarden en biedt schitterende faciliteiten aan de pensionklant, waaronder vier buitenrijbanen, een verwarmde rijhal, twee stapmolens, weidegang en paddocks. “We zijn voor 85 procent op de dressuur gericht. Een eigenaar kan bij ons stallen en zelf trainen. Wij bieden de complete verzorging aan, inclusief eventuele instructie en verkoop”, vertelt Jurgens.

Bekijk de website van Shining Star Stables via: www.shiningstarstables.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *